NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Baltų džinsų gidas: kada ir su kuo juos dėvėti
2018-06-13



© PINTEREST

Balti marškiniai - yra. Balti marškinėliai - yra. O ar turite baltus džinsus? Ne? Tuomet pats metas juos įsigyti!

Balti džinsai, kaip ir laisvalaikio bateliai ar polo marškinėliai, yra vienas svarbiausių vasaros stiliaus akcentų. Baltus džinsus suderinti su jau esamu garderobu yra lengviau nei jums atrodo... bet tai pavyks tik tuomet, jei pripažinsite skaudžią tiesą - taip, jie išsiteps. Perėjus visus pirmų baltų džinsų išbandymus (netinkamas modelis, dėmės ir pan.), jie taps neatsiejama ir natūralia jūsų stiliaus dalimi.

Kaip ir su kuo derinti vieną madingiausių šios vasaros akcentų, bet išvengti ledų pardavėjo įvaizdžio? Atsakymas jūsų laukia apačioje.


Pirmas pasimatymas arba kai jaučiate pasitikėjimo savimi antplūdį


Šiam įvaizdžiui reikia drąsos, bet jei pavyks jį pritaikyti sau, rezultatas maloniai nustebins. Roko žvaigždžių jau ikona paverstas margų marškinių, baltų džinsų ir odinių čelsių derinys tiks iš minios išsiskirti mėgstančiam vyrui. Pasirinkus šį įvaizdį vakarėliui ar barui, tikrai neteks pusė dvylikos kviesti Uberio - namo grįšite su saule.

Tinka: vakarėliams, barui, bernvakariui, koncertui ar trijų dienų savaitgaliui dievai žino kur.



© NEWMOOD


Biuras, antras pasimatymas arba vakarienė su draugais


Balti džinsai priklauso darbo dienos garderobui: jie puošnesni nei mėlynos spalvos džinsai, žymiai patogesni nei kostiuminės kelnės, o visų geriausia - jie dera prie absoliučiai visko, ką jau vilkite eidami į darbą kiekvieną dieną (prie švarko, marškinių, polo marškinėlių ir kt.). Darbo aplinkai rinkitės paprastus tiesaus kirpimo baltus džinsus be jokių detalių, nes jūsų tikslas yra dėvėti baltus džinsus taip, jog niekas iš pradžių net nenutuoktų, jog tai džinsai - projektų vadovė Laima tiesiog manys, jog atrodote subtiliai.

Tinka: biurui, vakarienei su draugais, antram pasimatymui.



© NEWMOOD


Savaitgalis, oro uostas arba barbekiu vakarėlis


Paprasti marškinėliai ar suvarstomi batai baltiems džinsams suteikia šiek tiek kasdieniškos laisvės ir paverčia juos tuo, ką įsivaizduojate dėvintį baikerį ar su draugais gyvenantį modelį. Priderinkite kaklo papuošalą, apyrankę ar mėgstamą laikrodį ir jūs jau pasiruošęs naujai dienai. Šis įvaizdis universaliai tinka atvejams, kai numanote, jog diena gali virsti vakaru, o persirengti nebus kada.

Tinka: Oro uostui, barbekiu vakarėliui, susitikimui prie kavos, penktadieniui.



© NEWMOOD

Nemokama stilisto konsultacija