NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Idėjos, su kuo derinti plačius džinsus
2022-02-25

Tikėtina, jog moterys galėtų vienbalsiai pritarti, kad bent jau dveji kokybiški džinsai iš visos drabužių spintos yra dažniausiai „įdarbinami“. Jie mūvimi įvairiose situacijose, nepaisant sezono bei oro sąlygų. Todėl svarbu pasirinkti tinkamą modelį, kuris padėtų sukurti skirtingus įvaizdžius.
Šį sezoną aptemptus skinny džinsus keičia laisvi džinsų siluetai – ilgi ir plačiakelniai jų modeliai. Pilnas kelnių ilgis ir aukštas liemuo leidžia vizualiai pakoreguoti siluetą, paslepiant platesnius klubus, išryškinant taliją ir suteikiant papildomų centimetrų ūgiui. Toms, kurios dar nedrįsta įsigyti plataus modelio džinsų, pateikiame keletą derinimo idėjų, kurios padės apsispręsti.

Pasirinkus įprastus baltus marškinėlius, švarką ir laisvalaikio batelius neįmanoma atrodyti prastai. Tai ne tik patogu, bet ir stilinga.



Norinčioms išlaikyti moterišką eleganciją, taliją galima paryškinti derinant trumpintą klasikinį švarkelį. O pademonstruoti seksualumą galima plačius džinsus derinant su trumpa palaidine ar prigludusiu bodžiu.



Pavasarį aulinukai aukštu kulnu, šiltas megztinis ir paltas ar švarkas sukurs jaukų neoficialų dalykinį stilių. Išties puikus pasirinkimas, kai darganotą rytą sunku apsispręsti, kuo rengtis einant į ofisą.



Kaip ir džinsas su džinsu, taip ir džinsas su oda yra puikus duetas. Džinsinis ansamblis labiau alsuos 60-ųjų metų boho stiliumi, o odiniai marškiniai ar švarkelis suteiks drąsos ir pasitikėjimo pojūtį.



Nemokama stilisto konsultacija