NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Pastelinių spalvų žaismas
2020-03-25

Pastelinės spalvos atgimsta kone kiekvieną pavasarį. Švelni persiko, pistacijų, levandų, blukinta kakavos, balinta geltona – bent vieną šių spalvų galima pastebėti naujausiose pavasaris/vasara dizainerių kolekcijose. Pasteliniai atspalviai puikiai dera tarpusavyje bei kitomis neutraliomis spalvomis, tokiomis, kaip balta, juoda ir pan.

Švelni spalvų gama asocijuojasi su prabanga ir solidumu, tačiau šių metų pavasario sezonas siūlo ne vien griežtų linijų kostiumėlius. Gatvės stiliaus gerbėjos atras blukintos kakavos spalvos kombinezonus, safario stiliaus kelnes bei švarkelius didelėmis kišenėmis.

Derinant pastelinias spalvas su kitomis šių metų tendencijomis galima sukurti neįtikėtinų kombinacijų.

Vienspalvė pastelė. Nesvarbu ar tai būtų šaltas ar šiltas atspalvis, melsva ar pastelinė rožinė, - vientisas vienos spalvos derinys visada atrodo nuostabiai ir traukia akį. Tai gali būti dviejų dalių kostiumas ar ilgas sijonas derinamas kartu su trumpinta palaidine.



Pastelinių spalvų kokteilis. Kelių atspalvių pastelinės spalvos kombinacija, ryškūs lūpų dažai, papildantys švelnią atspalvių gamą, sukurs tobulą vasarinį kūrinį.
Šiuo atveju galima miksuoti tos pačios spalvos drabužius su skirtingo pastelinio atspalvio aksesuarais.



Pastelės ir neutralių spalvų šokis. Visos neutralios spalvos: balta, pilka, kartu su prigesintais atspalviais, sukurs tikrą harmoniją. Įsivaizduokite baltos spalvos kostiumą, nesvarbu, ar tai būtų griežtas kostiumėlis darbui ar laisvo silueto sportinis, kartu su rožinės spalvos paltu atrodys nepriekaištingai.



Gyvenimo kontrastas. Norint ryškesnio įvaizdžio, visada galima pasikliauti kontrasto principu. Pastelinius atspalvius derinant su tamsiomis ar ryškiomis spalvomis sukursime kontrastingą ir dėmesį atkreipiantį variantą.



Džinsas ir pastelė - tai lyg ledai su vafliu. Ar tai būtų vasariniai šortai, įprasti džinsai, trumpas ar ilgas sijonas ar kita, džinsinis audinys kasdien vaidina didelį vaidmenė mūsų drabužių spintoje. Todėl džinsus poruojant su pasteliniais marškiniais, švelnių spalvų suknelę su džinsiniu švarkeliu, yra puikus būdas prisijaukinti pastelę garderobe.



Nemokama stilisto konsultacija