NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
2018 Vyriškos mados gidas. II dalis
2018-02-22


© Pinterest

Savaitgalį dėvimas kostiumas ir džinsiniai marškiniai pirmadieniui biure? Kodėl gi ne? Pradėkite naujus metus kurdami savo standartus ir laužydami atgyvenusias ir visiems jau iki gyvo kaulo pabodusias mados taisykles. Antrasis ryškiausių šių metų vyriškos mados tendencijų trejetas padės ne tik lengvai ir be jokio skausmo atnaujinti garderobą, bet kartu suteiks galimybę naujus metus pasitikti kaip niekad stilingiems.


Sluoksniavimas


Šaltuoju metų laiku sluoksniavimas yra labiau būtinybė, nei mada, tačiau net ir 3 sluoksniai drabužių gali tapti stiliaus akcentu, jei tik suteiksite jiems progą. Sluoksniavimas tai technika: kiekvienas drabužių sluoksnis ne tik turi būti funkcionuojantis savarankiškai, bet kartu priartinti jus prie galutinio rezultato. Svarbiausios taisyklės norint išvengti Michelin Man įvaizdžio - sluoksniuokite drabužius nuo ploniausio iki storiausio, nuo lengviausio iki sunkiausio. Taip lengvi ir kvėpuojantys audiniai bus arčiausiai kūno, o stori ir sunkūs saugos nuo aplinkos poveikio.



© Pinterest, NEWMOOD


Neįpareigojantis švarkas


Nors madą prognozuoti lengviau nei orą, tačiau kartais suklysta net ir geriausi. Neišsipildžius prognozėms, jog visi vyrai vaikščios a la Mark Zuckerburg, klasikiniai siluetai niekur nesitraukia. Šį sezoną vyraus laisvesnio kirpimo ir ne tokie oficialūs švarkai, tad drąsiai galite juos derinti su megztiniais, flaneliniais marškiniais, džinsais ir savo mėgstamiausiais kedais. Pamirškite visas taisykles ir atsipalaiduokite.



© Pinterest, NEWMOOD


Džinsiniai marškiniai


Visada madingas džinsas sugrįžta marškinių pavidalu. Džinsiniai marškiniai tai vienas universaliausių drabužių: atsiradus didesniai modelių, formų ir sudėties įvairovei, dabar džinsinius marškinius galima dėvėti kiekvieną dieną, 7 dienas per savaitę. Suradę jums idealiai tinkantį modelį, džinsinius marškinius lengvai priderinsite prie jau turimo garderobo ir nebesuksite galvos ką dėvėti po švarku į darbą, penktadienio vakarui mieste ar savaitgalio išvykai su draugais.



© Pinterest, NEWMOOD

Nemokama stilisto konsultacija