NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Atogrąžų spalvų sprogimas
2020-06-19

Pasitikite atogrąžų raštų tendenciją, kuri netrukus užvaldys vasaros sezoną ir pamažu įsiskverbs į jūsų, po karantino, nuobodžiaujančias spintas. Ryškus raštas, pilnas medžių, lapų, gėlių, spalvų ir abstrakčių detalių, suteiks galimybę prasiblaškyti ir paganyti akis. Jei manote, kad „sofos“ stilius gerokai pabodo, o spintoje vyrauja neutrali gama, tuomet pats laikas sukelti spalvų sprogimą ir įkvėpti šiek tiek žalumos.
Nenuostabu, jog pavasario/vasaros sezonui prasidėjus ant podiumų sugrįžta gėlės bei romantinio stiliaus suknelės. Tačiau, šiais metais aukštosios mados namai: Versace, Gucci, „Dolce & Gabbana“, ieškojo naujo įkvėpimo, kuriuo tapo tropinis klimatas: palmės ir Havajų paplūdimiai.
Kaip dėvėti kontrastingus tropinius raštus?

Nuo galvos iki kojų džiunglėse

Ekstremalus būdas - visa galva pasinerti į džiunglių raštus ir rinktis dviejų dalių kostiumą ar kombinezoną, margintą tropikų „printais“. Toks derinys neatsiejamas su mintimis apie atostogas ir smėlėta pakrante.



Pakeliui į Havajus

Kada vėl galėsime mėgautis baltu Havajų paplūdimiu ir tropiniais vaisiais toli gražu niekas nepasakys. Tačiau, tam, kad įkvėptumėte savo spintai atogrąžų nuotaikos, nereikia niekur vykti. Įprasti džinsiniai šortai ir džiunglių raštais puošti marškinėliai ar midi sijonas margintas gėlėmis bei lapais derinamas su klasikiniais baltais marškiniais, leis pajusti vasaros brizą ir mėgautis vasara.



Raštų miksas

Tropikų raštus galima drąsiai maišyti ir su kitais šiai vasarai būdingais raštais: dryžiais ir taškeliais. Per daug, per ryšku ar per marga? O gal drąsu, kūrybiška ir originalu?



Nemokama stilisto konsultacija