NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Basučių gidas vasarai
2021-06-01

Užsidarymas namuose bei karantinas pakeitė visų mūsų ne tik elgseną, bet ir stilių. Įprotis rengtis laisvais ir komfortiškais drabužiais dirbant iš namų persikelia į gatvės madą. Aukštakulnių gerbėjoms puiki proga pailsinti savo pėdas, nes šios vasaros tendencija – kojų komfortas.
Karščiausios vasaros naujienos – lygiapadžiai sandalai bei įsispiriamos šlepetės, kurios puikiai dera tiek prie kelnių kostiumo, parašiuto formos suknelės ar net siauro midi sijono.

Šiuo metu, kai grubius kedus keičia retro stiliaus laisvalaikio bateliai, basutės įgauna masyvias formas su stambiomis detalėmis - sagtimis ar grandinėmis. Vienas iš šios vasaros populiarių modelių bus transformuotas gladiatoriaus stiliaus sandalų variantas. Storas, grubus padas, platūs dirželiai su sagtimis suteiks įvaizdžiui aštrumo prieskonį, o pėdoms - komforto jausmą.



Šią vasarą dizaineriai siūlo įsispiriamas šlepetes avėti ne tik pajūryje atostogų metu, bet ir mieste. Modelių įvairovės išties netrūks. Galima rinktis nuo storapadžių Birkenstock stiliaus iki lengvesnių bei elegantiškų Hermes stiliaus variantų.



Platformos šį sezoną iškyla lyg Feniksas iš pelenų. Pado storis gali siekti penkių centimetrų plotį. Niekam nėra paslaptis, kad kuo storesnis padas, tuo didesnė amortizacija, dėl kurios pasivaikščiojimai tampa lyg sklandymu tarp debesų.



Švenčiamas ir pintų basučių sugrįžimas. Pintas padas, raišteliai, juostos - viskas kartu. Jos lengvos bei patogios, o kartu su šiaudine skrybėle sukuria romantišką įvaizdį. Puikiai tinka atostogaujančioms prie jūros.



Nemokama stilisto konsultacija