NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Blue
2020-06-10

Spalvų fanatikėms įspūdingiausias metų įvykis yra metų „Pantone“ instituto spalvos paskelbimas. Šiais metais ši nominacija atiteko klasikinei mėlynai (Classic blue), kuri skleidžia jėgą ir pasitikėjimą savimi, tačiau išlieka pakankamai rami.
Spalvų terapijos specialistė Constace Hart yra pasakiusi, kad mėlyni atspalviai suteikia psichologinių galimybių. „Jei laikui bėgant dėvite šią spalvą, galite pastebėti, jog ji stimuliuoja protinį mąstymą ir leidžia kur kas lengviau susikaupti“, - sakė ji.
Klasikinę mėlyną galime vadinti amžinąja klasika, todėl šį atspalvį drąsiai įtraukite į savo drabužių spintą. O mes pateikiame variantus, kurie gali atsidurti jūsų pirkinių sąraše šį sezoną.

Nesenstantis denim‘as

Džinsas niekuomet neišeina iš mados, grįžta net ankstesnių dekadų mados: platėjantys, garinti ar blukinti džinsai. Prie jų derinama klasikinė mėlyna, ar tai būtų palaidinė, švarkas ar paltas, atrodys neįprastai ir šiuolaikiškai.
Jei nesate tikra, jog jums tinka melsva, prie džinsų rinkitės jūsų pamėgtos spalvos marškinėlius.



Nuo galvos iki kojų

Mada yra grįsta eksperimentais, todėl drąsiai kurkite naujus derinius. Jei dar neturėjote vientisos spalvos dviejų dalių kostiumo, gal vertėtų pamąstyti apie mėlyną? Jį paprasta dėvėti kartu ir atskirai derinant su turimos spintos turiniu, nes klasikinė melsva spalva dera su daugeliu atspalvių bei raštų.
Jei vientisas kostiumas jums per drąsus ėjimas, galite rinktis midi ar maxi ilgio suknelę, kuri bus puikus pasirinkimas vasarai, išryškinantis kūno įdegį.



Gyvas akcentas

Jei ilgą laiką svajojote apie išskirtinį aksesuarą, kuris pagyvintų įvaizdį. Tuomet šiandien pats tinkamiausias laikas išsirinkti mėlynos spalvos akcentą. Tai gali būti masyvūs papuošalai, rankinė, skarelė, saulės akiniai ar bateliai.



Gatvės sportas

Atletiškas kūnas ir sportinis įvaizdis, jau kurį laiką dominuoja gatvių madoje. Neretai pastebime, kad ir aukštosios mados kūrėjai savo kolekcijose naudoja dviratininko šortus, sportines tampres ar trikotažines laisvas kelnes.
Šis stilius toks patogus ir suteikiantis laisvės pojūtį. Nesvarbu ar susitinkate su draugais ar einate į sporto salę, galite rinktis tos pačios spalvos dviejų dalių sportinius kostiumus ar atskirus elementus, kurių apstu daugelio prekės ženklų kolekcijose.



Nemokama stilisto konsultacija