NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Dovanų gidas
2021-12-06

Likus mėnesiui iki didžiausių metų švenčių, prasideda dovanų pirkimo maratonas, kuris priverčia gerokai pasukti galvą, kuo šiais metais nustebinti artimuosius. Mes iš anksto pasirūpinome dovanų idėjomis, tinkančiomis ir sporto entuziastėms, ir stilingoms keliautojoms ar vakarėlių liūtėms.

Ką dovanoti... nuotykių ieškotojai

Tos, kurios svajoja ištrūkti iš namų ir atrasti naujus potyrius, vertina universalumą. Pasivaikščiojimai gamtoje šaltuoju metų sezonu reikalauja kokybiškų viršutinių drabužių ir šiltos bei patogios avalynės.
Liemenė gali būti dėvima ne tik kaip viršutinis drabužis, bet kaip ir vidurinis sluoksnis dėvint su stora striuke. Masyvūs aulinukai suteiks komforto pėdoms ir tuo pačiu atliks madingo aksesuaro vaidmenį.



Ką dovanoti... aksesuarų gerbėjai

Madistės žino, kad spintos turinys sužiba naujomis spalvomis pasirinkus kokybiškus aksesuarus. Įprastą drabužių derinį paįvairinus išskirtine rankine, batų pora ar masyviais akiniais, galima sukurti aplinkinių dėmesį prikaustantį įvaizdį.
Margo rašto skara ar šalikėlis, odinis diržas su logotipu gali akimirksniu atgaivinti pabodusį kasdienį derinį. Pasirinkus šio sezono hitą - ryškios spalvos ilgaaulius - gali pasijusti Instagram‘o žvaigžde.



Ką dovanoti... stilingai namų šeimininkei

Kai už lango dargana, o temperatūros stulpelis rodo žemiau nulio, net ir likus namuose norisi šiltos bei jaukios estetikos.
Sąrašo viršuje gali būti laisvalaikio kostiumas, kuris tinkamas ne tik gulėti ant sofos skaitant knygą, bet ir darbui iš namų. O šiltos pūkuotos šlepetės ir megztinis neleis sušalti ir pačią šalčiausią dieną.
Minimalistinis kaklo papuošalas ir auskarai – puiki detalė, kuri suteiks namų aprangai išskirtinumo.



Ką dovanoti... sporto entuziastei

Naujas sportinis kostiumėlis ar sportiniai bateliai sužavės aktyvaus laisvalaikio aistruolę. O stilinga gertuvė įkvėps motyvacijos jogos užsiėmimams.
Mėgstančioms derinti madą su funkcionalumu, puikiai tiks lietpaltis ar šilta laisvalaikio striukė. Kokybiška megzta kepurė apsaugos nuo žvarbaus žiemos vėjo.



Ką dovanoti... pramogų pasaulio žvaigždei

Daugelį patirti ribojimai ir karantinas išsekino, todėl per šventes norėsis jaustis ypatingai. Idealiai figūrą pabrėžianti suknelė, aukštakulniai ir nepriekaištingai priderinti papuošalai leis pasijusti pramogų pasaulio žvaigžde, į kurią nukreiptos visų prožektorių šviesos.
Stilinga rankinė per petį puikiai tiks šventiniam įvaizdžiui užbaigti.



Nemokama stilisto konsultacija