NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Ką rengtis lietingą dieną
2021-08-07

Kai vasaros karštis atslūgsta, o Lietuvos padangę apniaukia cepelinų spalvos dangus ir prapliumpa lietus, susiduriame su klausimu, ką apsirengti. Lietus – nėra priežastis nerimauti, juk galime atrodyti stilingai ir nuotaikingai net ir apniukusią dieną.
Iš anksto suplanuoti deriniai gali padėti jaustis jaukiai bei atrodyti stilingai bet kokiu oru. Apžvelkime aprangos idėjas artėjančioms lietingoms dienoms.

Lietpalčio era

Artėjantis ruduo daugeliui susijęs su lietpalčių dėvėjimo sezonu. Šis drabužis ne tik puikiai apsaugo nuo vėjo, bet ir nuo lietaus. Su juo, drąsiai galima derinti džinsus, sukneles, bei sukurti laisvalaikio ar dalykinį įvaizdžius.
Ilgį galima pasirinkti nuo midi iki maxi, o spalvos gama priklauso nuo jūsų turimo spintos turinio.



Neperšlampamas stilius

Kelis metus iš eilės laurus skina neperšlampamo audinio striukės bei lietpalčiai. Pasiūloje galime rasti nuo įvairiausių spalvų iki permatomų variantų. Tai puikus pasirinkimas laisvalaikio ar sportinio stiliaus gerbėjoms.



Lietaus batai

Jauki megzto audinio suknelė bei ilgas kardiganas derinamas su ilgaauliais lietaus batais, leis jausti patogiai lyg namie.
Lietaus batai – tobulas pasirinkimas braidymui po balas. Be to, tam tikro modelio ar spalvos pasirinkimas, gali būti panaudotas, kaip stiliaus detalė.



Nemokama stilisto konsultacija