NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Karščiausios suknelių naujienos
2021-06-17

Suknelė – vienas iš drabužių, kuris turėtų būti spintoje, kad negaištumėte laiko rytais mąstydamos, ką ir su kuo derinti. Su viena suknele galima kurti įvairius derinius naudojant tik skirtingas detales bei aksesuarus. Todėl pasižvalgykime, kokios šios vasaros suknelių tendencijos.

Maxi ilgis

Šią vasarą ypač dominuos maxi suknelių ilgiai. Nesvarbu, ar tai būtų pasivaikščiojimas pajūriu ar susitikimas su draugais mieste, ilga suknelė sukurs moterišką ir romantišką įvaizdį.



Mini ilgis

Norinčioms akcentuoti įdegusias kojas šį sezoną dizaineriai siūlo rinktis trumpas sukneles. Derinant kartu su odine striuke galima pademonstruoti koketiškumą, o pasirinkus ilgą švarką, bus sukurtas elegantiškas miesto įvaizdis.



Pūstos rankovės

Sugrįžusi 90-ųjų metų tendencija – platūs pečiai ir pūstos rankovės. Pūstos rankovės dominuos daugelyje suknelių modelių.



Plačios suknelės

Parašiuto formos suknelės šią vasarą užims aukščiausias pozicijas. Dėl laisvo silueto tokią suknelę patogu vilkėti saulėtą dieną, o vėsų vakarą ją galima derinti su odine striuke ar džinsiniu švarkeliu.



Nemokama stilisto konsultacija