NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Kokie sijonai dominuos šį pavasarį
2021-05-17

Ilgėjant dienoms bei kylant oro temperatūrai, pagaliau, galime nusimesti sunkius žieminius drabužius bei karantino metu dėvimus sportinius kostiumus. Vis kaitriau šviesianti saulė, gundo žaisti laisvai krentančiais audiniais, įvairių spalvų raštais bei siluetais. Sijonas gali būti puikus pretendentas į mūsų pavasarinių pirkinių sąrašą.

Sijonas – tai universalus jungiamasis elementas, įvedantis į pavasario/vasaros sezoną. Vėsesniu oru galima juos mūvėti prie masyvių aulinukų bei šiltesnio megztinio, o atėjus vasarai, įsispirti į šlepetes ir pasirinkti trikotažinius marškinėlius.

Galima būtų išskirti penkis sijonų modelius, kurie karaliaus gatvės madoje šį sezoną.

Džinsas

90-ųjų metų tendencijos vis atsinaujina, todėl nėra išimtis iš midi ilgio džinsiniai sijonai. Jie gali būti priekyje susagstomi, su skeltuku ar iškirpta asimetrine linija.

Džinsinio sijono variantas ypač universalus, nes gali tarnauti ištisus metus ir būti derinami tiek su šiltais rudeniškais, tiek ir su lengvais vasariniais drabužiais.



Dirbtinė oda

Dirbtinės odos gerbėjoms šis sezonas gali pasiūlyti nuo pieštuko formos iki platėjančių siluetų.



Trikotažas

Jei labai nesinori atsisveikinti su jaukiomis sportinėmis kelnėmis, kurios buvo tokios patogios sedinėti ant sofos dirbant nuotoliniu būdu, rekomenduojama rinktis megztą sijoną, kuris sukurs nemažiau jaukumo dėvint jį tiek namuose, tiek gatvėje.



Horizontalios klostės

Boho stilių primenantys maxi ilgio klostėmis siūti sijonai bus pagrindiniai pretendentai į vasaros topų pozicijas.



Permatomi audiniai

Permatomi audiniai, šio sezono naujiena. Tai puikus variantas tarp mini ir midi ilgių: nors sijonas ilgas, kojos vistiek matomos.



Nemokama stilisto konsultacija