NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Kokios naujos mados tendencijos užkariaus gatvės stilių?
2022-02-10

Esame įdomioje mados kryžkelėje: laviruojame tarp nuotolinio darbo namuose ir vakarėlių su draugais. Dizaineriai, atsižvelgdami į pandemijos sukeltą chaosą, kasdieniniam įvaizdžiui siūlo rinktis laisvus ir patogius siluetus, o vakarui - nusimesti paslapties šydą ir parodyti daugiau kūno.
2022 metų pavasaris pasitiks ryškiomis spalvomis bei drąsiais trumpais siluetais, netrūks ir psichodelinių raštų. Mini sijonai, šortai, trumpintos palaidinės ir švarkeliai kontrastuos su oversize švarkais bei itin ilgomis ir plačiomis kelnėmis. Peržiūrėkite mūsų atrinktas 5 karščiausias tendencijas.

Plačius ilgus džinsus galime pavadinti praėjusių metų vyraujančia tendencija. Ji ne tik nepalieka mados podiumų, bet dar labiau įsitvirtina, kuriant įvairius įvaizdžius. Platūs džinsai puikiai dera tiek prie džemperio su gobtuvu ir sportinių batelių, tiek prie griežtų linijų švarko ir aulinukų aukštu kulnu.



Šį sezoną madingi trumpi, nedengiantys bambos drabužiai daugelį madisčių privers susimąstyti apie sporto klubą. Trumpintą palaidinę ar švarkelį dažnai išvysime deriniuose su plačiomis kelnėmis.



Kaip ir kiekvieną pavasarį, šylant orams, daugelis mados namų dizainerių diktuoja apnuogintų kojų tendenciją. Podiumuose vyravo mini ilgio sijonai: nuo dirbtinės odos iki tvido, nuo ryškių spalvų iki pastelinių atspalvių. Toms, kurioms atsibodo mūvėti sportinio stiliaus kelnes, puikus metas jomis atsikratyti.



Naujausių kolekcijų pristatymai parodė, kad garsiausi mados namai Prada, Chanel neatsisako didelės apimties švarkų tendencijos ir šiais metais. Dideli dydžiai – dideli siekiai! Tokiu šūkiu gali vadovautis oversize modelių kūrėjai.
Didelės apimties švarkai palieka daug kūrybinės laisvės juos sluoksniuojant su marškiniais, megztiniu su gobtuvu ar liemenėlę primenančiu korsetu ir t.t.



Raidžių antspaudai šį sezoną atgyja ir juos matysime tiek drabužių, tiek aksesuarų modeliuose. Gucci, Balenciaga, Fendi ir kt. prekės ženklai yra įvaldę logomanijos techniką ir bus vieni geidžiamiausių šį pavasarį.



Nemokama stilisto konsultacija