NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Maudymosi kostiumėlių karštos naujienos
2020-07-08

Kai termometro skalė pakyla virš 25 laipsnių, galvoje sukasi mintys apie atostogas prie jūros. Šiais metais Maldyvų paplūdimio pasiekti gal ir nepavyks, tačiau pasimėgauti Baltijos jūra ar Lietuvos ežerais išties galėsime. Maudymosi sezonas jau prasidėjo, todėl naujas bikinis reikalingas tiek pat, kaip ir kremas nuo saulės.

Gilus kirpimas

Į devintąjį dešimtmetį nukelianti tendencija, vizualiai sukurianti gazelės kojų lieknumo iliuziją, - gili kelnaičių iškirptė. Ji aktuali tiek vientisiems, tiek dviejų dalių maudymosi kostiumėliams



Retro

Vertinančioms subtilią moterišką eleganciją, šios vasaros sezonas, siūlo minimalaus retro stiliaus kostiumėlius, kurių viršutinė dalis šiek tiek primena įprastos liemenėlės modelį. Jų gali būti įvairių spalvų, nuo juodos iki šio sezono aktualios ryškiai geltonos ar rožinės.



Sportinis stilius

Sportas užima pozicijas ne tik gatvės madoje, tačiau veržiasi ir į paplūdimį. Toms, kurioms paplūdimys asocijuojasi su smėlio tinkliniu ar paplūdimio tenisu, sportiškas maudymosi kostiumėlis turėtų būti tobulas tokioms pramogoms.



Atogražų raštai

Atogražų karštį jaučiame ne tik išėjus iš namų, jis persikelia ir į paplūdimio aprangos madą. Lapų, gėlių raštai atrodo šviežiai ir nuteikia puikiam poilsiui prie jūros.



Nemokama stilisto konsultacija