NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Parašiuto suknelė. Kokius įvaizdžius demonstruoja mados ikonos?
2021-06-11

Praktiškumas ir patogumas – šio sezono moto. Todėl mados viršūnėje vėl atsiduria parašiuto formos suknelės. Dizaineriai siūlo rinktis nuo mini iki maxi ilgio, ryškių ar prigesintų spalvų variantus.
Laisvo silueto, daugiasluoksnė suknelė gali būti universalus drabužis jūsų spintoje ir dėvima tiek šiltu, tiek vėsesniu oru. Žvilgtelkime, kokius įvaizdžius šiai vasarai siūlo mados ikonos ir kokią avalynę rekomenduoja derinti.

Romantiška koketė

Lengvo audinio plevėsuojanti suknelė, pinta skrybėlė ir įsispiriamos šlepetės gali tapti romantiško įvaizdžio pagrindu, kuris iš paplūdimio persikelia į miesto gatves.



Aštrumo prieskonis

Kai norisi savo stiliui suteikti aštrumo pojūtį, masyvūs aulinukai atliks šį darbą. Derinant du, atrodo, tarpusavyje nederančius daiktus, visuomet sukuriamas originalus ir akį traukiantis įvaizdis. Todėl nereikia bijoti šiltuoju metų sezonu iš spintos išsitraukti žieminių batų porą.



Elegancijos pamokos

Išsiilgusioms aukštakulnių – atviros basutės plonais dirželiais puikiai derės prie parašiuto formos suknelių.



Gatvės sportas

Kad laisvalaikio bateliai yra derinami įvairiuose komplektuose, jau niekam nėra paslaptis. Todėl, kai stinga idėjų, kokią avalynę pasirinkti, šiuolaikinė mada kviečia būti drąsius ir teikti pirmenybę sportinei avalynei.



Madingas štrichas

Lygiapadžiai, masyvaus pado sandalai šių metų karščiausia naujiena, kuri puikiai atrodys kartu su oversize modelio suknele. Tokiame derinyje galima rinktis ir elegantišką rankinę, kuri sukurs kontrastingą įvaizdį.



Braškinis zefyras

Tiesa, nepamirškime šio sezono rožinės. Norinčioms iššokti iš kasdienybės traukinio, Instagram žvaigždės siūlo užsidėti rožinius akinius.



Nemokama stilisto konsultacija