NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
„Preppy“ vasara
2021-05-24

Su vasaros šiluma sugrįžta 90-ųjų nuotaikos, o kartu su jomis ir „preppy“ stilius. Daugeliui jis asocijuojasi su languota gimnazijos uniforma, baltomis pusilgėmis kojinėmis ir loafer modelio batais. Nors šie elementai neabejotinai yra siejami su „preppy“ stiliumi, kai kurie jų gali atrodyti senamadiški, nes šiuolaikiška mada diktuoja kitokią estetiką.
Šį sezoną vyrauja klasikiniai minimalistiniai ir laisvai krentantys siluetai, pasteliniai, karališkai šeimai būdingi atspalviai derinami su sportinio stiliaus detalėmis. Šiuolaikiško „preppy“ stiliaus tikslas – sukurti harmoningą retro stilistikos bei prabangios elegancijos variantą.

Elementai, kuriantys „preppy“ stilių:

1. Palaidinės

Niekam ne paslaptis, jog „preppy“ stiliui būdingi polo marškinėliai. Tačiau norint atrodyti truputį rafinuočiau, galima rinktis palaidines su raukiniais, užrišamu kaspinu priekyje arba įprastus klasikinius marškinius.
Šį sezoną ypač madingos didelės apykaklės, dėvimos ant megztinių bei suknelių.



2. Avalynė

Norint sukurti autentišką „preppy“ stilių, rekomenduojama rinktis loafer tipo batelius arba sportinę laisvalaikio avalynę.
Neatsiejama „preppy“ stiliaus detalė yra pusilgės kojinės, kurias galima drąsiai derinti prie bet kokios pasirinktos avalynės.



3. Spalvos

Įsivaizdavimas, koks turėtų būti įvaizdis, lemia spalvų pasirinkimą. Norint atkreipti dėmesį, galima rinktis šį sezoną madingas ryškias spalvas, pvz., geltoną, sodriai žalią ar mėlyną. Kuriant ramesnį elegantišką įvaizdį pirmenybę derėtų teikti pasteliniams - rožiniams, gelsviems, melsviems ar žalsviems - atspalviams.



4. Kostiumas

Princesės Dianos įvaizdis – pastelinių atspalvių kostiumėliai su sijonu. Karališkosios šeimos taisyklės numato moterims segėti sijonus oficialioje aplinkoje, o 2021 metų madingoje versijoje mes matome vienspalvius kelnių kostiumus, derinamus su laisvo kirpimo švarkais.



5. Aksesuarai

Kad įvaizdis įgautų vientisumą ir būtų užbaigtas, reikalingi aksesuarai. Skrybėlės, kepurės su snapeliu ar galvos juostos gali tapti kasdieninio „preppy“ stiliaus elementu.
Į mados verpetą sugrįžta ir vėriniai iš perlų, tačiau nereikėtų apsigauti, nes tai nėra tokie patys, kokiais puošėsi mūsų mamos ar močiutės. Jie gerokai skiriasi nuo 90-ųjų laikų.



Nemokama stilisto konsultacija