NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Rudens must have – marškinių stiliaus švarkelis
2021-09-10

Šiuolaikinėje madoje, universalumas yra raktinis žodis, kuris tapo ypač svarbus, kalbant apie drabužinės turinį. Kadangi ribos, tarp dėvimos aprangos namuose ir ofise, išnyko, - reikia žvalgytis praktiškų sprendimų, kurie tiks kuriant neįpareigojantį dalykinį ir laisvalaikio įvaizdį.
Įprastas klasikinis švarkas neatsiejamas nuo bazinio garderobo kapsulės ir yra itin praktiškas kuriant įvairių stilių derinius. Tačiau spintos turinio paįvairinimui dizianeriai sukūrė marškinių ir švarko hibridą (angl. k. dviejų žodžių “shirt jacket” trumpinys - “shacket”) - marškinių tipo švarkelį. Jis gali būti ir tavo šio rudenio must have. Puikiai tinka kasdieniniams komplektams, derinant su džinsais ir sportiniais bateliais, bei atrodo elegantiškai su klasikinėmis kelnėmis ar sijonais.
Utilitarinis “shacket” tapo visų garsių madisčių favoritas. Tad pasižvalgykime įkvėpimo gatvės stiliaus deriniuose.

Dalykinis moterų stilius gerokai pasikeitė ir konservatyvius dviejų dalių kostiumus pakeitė kūrybingi komplektai. Marškinių stiliaus švarkelis derinamas su kelnėmis ar sijonu atrodo puošniai ir elegantiškai.



Rudens komfortui tinkamas derinys su trikotažinėmis ar laisvalaikio stiliaus kelnėmis bei džinsais. Toks komplektas suteiks ne tik namų jaukumo atvėsus orams, bet ir komforto dozę.



Marškinių tipo švarkas turi military stiliaus užuominų, todėl norinčioms „aštraus“ įvaizdžio, galima rinktis odines ar urbanistinio stiliaus kelnes ir masyvius aulinukus. O švarkas gali būti dėvimas ne tik ant viršaus, bet ir sukišamas į kelnes.



Vakaro įvaizdžiui pasirinkta nėriniuota ar lengvo audinio suknelė kartu su marškinių stiliaus švarku sukurs neįprastą ansamblį.



Nemokama stilisto konsultacija