NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Rudens sezono avalynės gidas
2021-09-27

Oro temperatūrai nukritus, iš spintos traukiame šiltus megztinius ir kyla klausimas, kuo pakeisime vasarines basutes. Ilgas laiko tarpas, praleistas namuose, pakoregavo ne vienos moters įpročius bei drabužinės turinį. Nors daugelis atsisveikino su aukštakulniais ir pajuto laisvalaikio stiliaus komfortą, visgi dizaineriai atsisuko atgal ir savo kolekcijomis įrodė, kad aukštas kulnas ir platforma neišeina iš mados.
Rudens sezonas alsuoja įvairove, kurioje galime pasiklysti. Gera žinia ta, kad nemaža dalis modelių tęsia savo gyvavimo ciklą nuo praėjusių metų. Todėl, jei turite tokią porą batų, galite juos drąsiai traukti į dienos šviesą. Masyvus padas, platforma, grubus aulas, batai-kojinės – tai šio sezono naujienų spektras. Pasižvalgykime, kuo puošimės šį rudenį.

Anglijoje kilę ir itin populiarūs devintajame dešimtmetyje vyriški „Oxford“ bei „Loafer“ modelio batai niekuomet nebuvo nustumti į šalį ir yra laikomi klasika tiek vyrų, tiek moterų garderobe. Šį rudenį siūlomi grubesni modeliai su masyviu ir grublėtu padu, juos lengva derinti su sijonais ir kelnėmis, mūvint storesnes kojines ar raštuotas kojinaites.



Neįprasta sezono tendencija, kuriai įtakos turėjo karantinas ir užsidarymas namuose, - pašiltintos šlepetės, skirtos avėti lauke šaltuoju metų laiku. Tokių šlepečių pasirinkimas šiais metais yra platesnis nei bet kada. Renkantis šlepetes su pašiltinimu, svarbu atkreipti dėmesį į padą, kuris turi būti tinkamas avėti lauko sąlygoms. Derinant šlepetes su „oversize“ kostiumu ar laisvalaikio drabužiais gali būti sukurtas drąsus ir neįprastas įvaizdis.



Kaip alternatyvą aukštakulniams dizaineriai pasiūlė batus su platforma. Jie padės atrodyti aukštesnėmis nevarginant pėdų. Stabilumas ir patogumas garantuoti.



Ruduo neatsiejamas nuo aulinukų ir ilgaaulių. Masyvaus pado aulinukai nepalieka mados podiumų ir tvirtai lyderiauja. O šiais metais dizaineriai pasiūlė aulinukų ir lietaus batų hibridą bei „Chelsea“ modelio batų pailgintą variantą. Jie puikiai atrodo derinant su džinsais, plačiomis kelnėmis, laisvalaikio kostiumėliu ar megzta suknele.



Be klasikinių ilgaaulių modelių, šio sezono hitas – batai-kojinės. Tai grubaus pado ilgaauliai, kurių aulas apsitempia lyg kojinė. Toks modelis ypač patogus, sijonų ir suknelių gerbėjoms, nes nereikia sukti galvos, kokios spalvos pėdkelnes pasirinkti.



Nemokama stilisto konsultacija