NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Skandinaviškas minimalizmas
2021-08-04

Skandinavų stiliuje vyraujanti estetika ir minimalizmas užkariauja gatvės madą visame pasaulyje. Tiesūs siluetai, žemės atspalvių paletė ir tvari mada – tai, ką vertina skandinavės rinkdamosi drabužius.
Minimalizmu alsuojanti bazinė drabužių kapsulė tarnauja ne vienerius metus, o tarpusavyje derantys komplektai panaikina galvos skausmą rytais, kai reikia apsispręsti,ką apsirengti.
Skandinavės vertina tvarią madą, todėl pirmenybę teikia kokybiškiems audiniams, kurie išlaiko pradinę formą net po ilgo drabužio dėvėjimo ar skalbimo. Nesudėtingi kirpimai ir minimalistinis stilius leidžia vilkėti drabužius keletą metų iš eilės ir nesirūpinti, kad jie bus nebemadingi.
Juoda spalva simbolizuoja tvirtą charakterį, kuriuo pasižymi daugelis Skandinavijos moterų. Juodos spalvos drabužių derinys tinkamas dėvėti ofise, vakarėlyje, o derinant su sportine avalyne - ir į kavinę susitikti su draugais. Tai dar vienas įrodymas, kad tuos pačius drabužius galima dėvėti skirtingose situacijose ir atrodyti puikiai.

Tvari mada reiškia, kad spintoje turi būti minimalus skaičius drabužių, kurie yra dėvimi ir teikia komforto jausmą. Minimalizmas yra priešprieša šiuolaikiškam vartotojiškumui. Minimalizmo idėja susijusi ne tik ekologiškais sumetimais, bet ir su harmonija pačiam su savimi. Turint mažiau, bet tarpusavyje derančių drabužių, taupome savo laiką bei atsikratome dilemų galvoje, ką ir su kuo derinti.



Iš lovos į gatvę

Prieš keletą metų pasirodę pižamos stiliaus kostiumai sulaukė ir daug kritikos, ir daug gerbėjų. Šią vasarą satino audinio, plačių, lengvai krentančių kelnių, švarko ar marškinių komplektai atgijo. Iš pažiūros paprasto kirpimo modelis, kuris gali atrodyti nuostabiai prabangiame pokylyje, o derinamas su trikotažiniais marškinėliais ir šlepetėmis gali būti nepakeičiamas paplūdimio garderobe.



Trikotažo jaukumas

Jaukių mezginių bei trikotažo kostiumėliai iš namų zonos persikėlė ir į gatvės stilių. Laisvi siluetai, pastelinės spalvos leidžia jaustis komfortiškai ir kartu elegantiškai. Megzti kostiumėliai su sijonais ar trikotažinės suknelės suteiks jaukumo vėsesnį vasaros vakarą.



Nemokama stilisto konsultacija