NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Sportinio stiliaus basutės. Taip ar ne?
2020-05-26

Vis dažniau šviečiant saulei, tikėtina, kad norėsis atsinaujinti avalynės artileriją. Pirmosios pirkinių sąraše galėtų būti – sportinio stiliaus basutės, kurios yra puiki alternatyva sportbačių gerbėjoms. Šį sezoną turistiniai sandalai užgoš bet kokius kitus turimus batus. Juos avėsime ne tik prie džinsų ar šortų, bet ir suknelės. Dėl patogios platformos, plokščiapadžiai, atsidurs pirmame plane ne tik pasivaikščiojimams pajūrio pakrante, bet ir derinant miesto gatvės įvaizdyje.

Minimalizmas

Sportinio stiliaus basutės puikiai derės su minimalistiniu stiliumi. Ar pasirinksite laisvo kritimo suknelę ar oversize modelio kostiumą, bendras įvaizdis atrodys harmoningai ir šiek tiek primins skandinavišką mados vėją.



Šortai

Paimkite iš spintos šortų kostiumą, kuris grojo pirmu smuiku praėjusį sezoną ir suteikite jam antrą kvėpavimą, derinant sportiškus sandalus.



Klasika

Džinsai, marškinėliai, ilgas megztinis ar lietpaltis bei balti sportbačiai ilgą laiką buvo neatsiejamas derinys. Kodėl nepabandžius šiam deriniui suteikti naujo įkvėpimo?



Kontrastų žaismas

Klasikinio stiliaus suknelė kartu su sportiškomis basutėmis, iš pirmo žvilgsnio, gal atrodytų keistokai, tačiau šiuo metu juk nenustebins joks reginys. Niekada ne vėlu eksperimentuoti ir kartą dėvėtą suknelę išmėginti kitame amplua.



Linas

Lino audinys šį sezoną atgimsta naujai. Plačios kelnės, kombinezonai gali būti derinami su grubiomis basutėmis ar kitais aksesuarais.



Raštai

Turistiniai sandalai puikiai susišaukia su įvairių gyvūnų ar kitų raštų suknelėmis. Tai gali tapti jūsų stilingas derinys pasivaikščiojimui mieste ar susitikimui su draugais.



Nemokama stilisto konsultacija