NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Sportinio stiliaus kostiumas tavo rudens įvaizdžiui
2021-09-07

Pandemijos pradžioje mūsų spintose įsitvirtinęs sportinio stiliaus kostiumas nesitraukia iš gatvės mados jau antrus metus. Madistės įsigudrino laisvalaikio drabužius derinti ne tik su sportinio stiliaus drabužiais, bet ir su klasikinio kirpimo modeliais bei aukštakulniais.
Apžvelkime, kokius laisvalaikio drabužių derinius stilistai rekomenduoja spalvingam rudeniui.

Vienspalvė harmonija

Pats paprasčiausias ir dėmesį patraukiantis yra vienspalvis sportinis kostiumas. Jį galima derinti su ilgais paltais ar lietpalčiais, džinsine ar odine striuke. Nepamirškime ir marškinių tipo švarko, kuris idealiai tinka prie laisvalaikio stiliaus.
Sportinio kostiumo nebūtina dėvėti kaip komplekto - jo atskiras dalis galima derinti su skirtingų stilių drabužiais. Eksperimentuojant su įvairių audinių bei kirpimų modeliais galima sukurti išskirtinį kasdienį įvaizdį.
Madingiausi šio rudens sezono atspalviai – nuo akinančiai baltų bei pastelinių iki ryškių spalvų variantų. Avalynė taip pat universali: nuo sportinių batelių iki masyvių aulinukų ar net aukštakulnių.



Sportas ir klasika

Sportinės kelnės ir klasikinis švarkas jau nieko nestebina. Ypač tų, kuriems tenka dirbti iš namų. Tam, kad kompiuterio ekrane atrodytum solidžiai, pakanka apsirengti švarką, o kad jaustumeisi patogiai - užtenka sportinių kelnių. Šis karantino metu išugdytas įprotis persikėlė ir į gatvės madą, todėl norint atrodyti madingai, daug pastangų neprireiks.
Džemperis, kaip ir sportinės kelnės, gali būti derinamas atskirai kartu su klasikinio stiliaus drabužiais, pvz., klasikinėmis kelnėmis ar švarku.



Laisvalaikio eksperimentai

Kuriant kasdienį laisvalaikio stilių, galima pažaisti su džinsais ar odinėmis kelnėmis. Minimalizmo gerbėjoms laisvalaikio drabužiai taip pat pravers vėsų rudenį. Renkantis klasikinius modelius bei ramias spalvas galima sukurti subtilų elegantišką įvaizdį.



Nors į madų šou

Turint savo spintoje sportinį kostiumą galima daug eksperimentuoti – kurti įvairius derinius ir neprarasti komforto jausmo. Derinant skirtingas spalvas bei audinių faktūras, galima sukurti daug žaismingų įvaizdžių, kuriuos nebus gėda pademonstruoti net ir madų šou renginyje.



Nemokama stilisto konsultacija