NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Stilisto konsultacija: Kaip susiformuoti nepriekaištingą garderobą. I dalis
2017-04-07

© Pinterest

„Apsipirkinėju visą gyvenimą, bet vis vien neturiu, kuo apsirengti“ – skundžiasi dažna šopaholikė. Kad pašalintume šią kliūtį, tobulo stiliaus kūrimo link, pirmiausia reikia suformuoti tvirtą ir užtikrintą drabužinės pagrindą – capsule wardrobe.


Capsule wardrobe (angl.) – tai drabužių rinkinys, kuriame visi daiktai dera tarpusavyje, yra atsparūs sezoniškumui, tinka dėvėti kasdien, tačiau gali būti lengvai pritaikyti ir ypatingesnėms progoms, kardinaliai transformuoja įvaizdį, pakeitus vos kelis aksesuarus ar lūpų spalvą.


Formuojant capsule wardrobe, kuri taps pagrindine garderobo dalimi, svarbiausia atsižvelgti į drabužių spalvos, formos ir faktūros kriterijus.


Spalvos

Juoda, balta ir daugiau nei 50 pilkų atspalvių – tai dailėje vadinamos NESPALVOS. Jos visada dera tiek tarpusavyje, tiek su bet kuria kita spalva

© Pinterest



Formos

Čia svarbiausia ne tendencijos, o proporcijos! Atidžiai nužvelkite save veidrodyje ir atraskite Jums labiausiai tinkančius ilgius, kirpimus, siluetus ir formas. Jų pasirinkimą diktuoja ne podiumas, o Jūsų kūnas. P.S. Toks koks jis yra šiandien, o ne planuoja būti nuo pirmadienio.

© Pinterest



Faktūros

Capsule wardrobe sezoniškumas, laikmetis ir progos yra beribės. Šis apibrėžimas sąlygoja atsakomybę renkantis, kokie daiktai sudarys pagrindinį jūsų garderobą. Jų audiniai turi būti kokybiški, o faktūros nekeliančios nei derinimo, nei „ar galiu taip rengtis į darbą“ galvosūkių.

© Pinterest



Tinkamai suformavusios capsule wardrobe, turėsite tvirtą drabužinės pagrindą kuriame visada bus, ką apsirengti, net drąsiausios tendencijos atras savo derinius, nebus jokių drabužių su etiketėmis spintos dugne. 

Nemokama stilisto konsultacija