NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Stilisto konsultacija: Kaip susiformuoti nepriekaištingą garderobą. II dalis
2017-05-05

© Pinterest

Parduotuvėse siaučia tikra kelnių tendencijų revoliucija, tačiau mes ir vėl nuleidusios akis praeiname pro šalį – „su kuo gi aš jas derinsiu?“. Tinkamai nesuformuota „capsule“ drabužinė ne tik apsunkina kasdienius stiliaus galvosūkius, bet ir neleidžia prisijaukinti ir suvaldyti naujų mados vėjų. Šiandien tai tikras praradimas, nes pasitikėjimo suteikiantis drabužių derinys pakelia savivertę ir daro įtaką jūsų pozicijai tiek profesiniame, tiek socialiniame gyvenime. Taigi štai 3 viršutiniai drabužiai, kurių buvimas šalia padės sukurti daugybę puikių derinių!



Palaidinė ant petnešėlių

Pamirškite trikotažines, pernelyg prigludusias t-shirt palaidines. Laikas elegancijai ir lengvumui! Laisvai krintanti, nepretenzingo poliesterio palaidinė su petnešėlėmis suteiks švelnaus moteriškumo kasdieniams deriniams. Šis modelis puikiai tinka prie klasikinių kelnių, džinsų, po švarkais ar cardigan tipo megztiniais. Palaidinės dėvėjimo sezonas nesibaigiantis, o progos neišsemiamos!


© Pinterest



Megztinis

Megztinis – tai ne tik šaltojo sezono kompanionas. Jo draugija visuomet praverčia vėsesniais vasaros vakarais ar netikėtai atsidūrus pernelyg smarkiai kondicionuojamoje patalpoje.

Megztinis vasarą mums gali atstoti švarką. Jis nesiglamžo ir telpa įrankinę. Dėl to pravartu jį turėti po ranka, jei vakaras netikėtai pasibaigtų vakariene lauko terasoje.

Norėdama sukurti elegantišką įvaizdį – papildykite derinį blizgių paviršių papuošalais – jie puikiai dera prie minkštos ir matinės megztinio faktūros.


© Pinterest



Džemperis

Tai naujausias pagrindinės drabužinės narys. Prieš kelis metus iš sporto į mados pasaulį aukštai iškelta nosimi įžengęs naujokas šiandien yra tobulas jūsų stiliaus palydovas beveik bet kuria proga.>Viskas priklauso nuo to, su kuo jį derinsite. Džemperis – neįnoringas spintos gyventojas. Jam tinka tiek aukštakulniai, tiek laisvalaikio bateliai. Galite puošti jį aksesuarais ir papuošalais arba palikti vieną jo išdidžioje minimalistinėje ramybėje. 


© Pinterest

Nemokama stilisto konsultacija