NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Stilisto konsultacija: Kaip susiformuoti nepriekaištingą garderobą. III dalis
2017-05-16

© Pinterest

Palaidinė – tai rūbas, už kurio dažniausiai parduotuvėse užkliūna akis. Margos, įmantrių formų, superstilingų siluetų... neatsispiriamos... op, jau kaba spintoje! Ir kaba ten ilgai ilgai, dažnai su etiketėmis – nė karto nedėvėtos. Kodėl? Todėl, kad neturime tinkamų kelnių ar sijono. Taigi pristatome stiliaus 1-2-3, kuris suteiks viltį jau seniai pamirštoms palaidinėms ir padės lengviau prisijaukinti stilingąsias podiumų favorites.


Klasikinės kelnės


Puikiai jūsų figūrai pritaikytos, klasikinių spalvų ir nepretenzingų audinių kelnės – tai lyg balta drobė stiliaus eksperimentams. Šiandien jas galime dėvėti tiek su švarkais, tiek su megztiniais ar sportiniais elementais dekoruotais džemperiais. Aukštakulniai ar naujieji Adidas? Viskas priklauso tik nuo jūsų nuotaikos ir dienos planų!


© Pinterest



Klasikiniai džinsai


Lyg ir laisvalaikio, bet tokie klasiški, kad tinka ne tik džinsų penktadieniui! Kai jūsų spintoje atsiras klasikinio mėlynumo, tobulos Jūms formos džinsai, naujų derinių bus daugiau nei progų juos išbandyti.


© Pinterest



Sijonas


„Aš nemėgstu sijonų“ – yra didžiausias moteriškas melas! Jūs tiesiog nesimatavote sau tinkamo modelio. Kai sijono siluetas tobulai tinka kūno linijoms ir proporcijoms, audinio faktūra neužduoda klausimo „ar galiu tai dėvėti darbe?“, o spalva nekelia derinimo galvosūkių – būkite tikra – tai tas vienintelis!


© Pinterest

Nemokama stilisto konsultacija