NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Vasaros atostogų must have
2021-06-28

Balti marškiniai

Balti marškiniai - universalus pasirinkimas, nes jie gali atstoti ne tik palaidinę, bet puikiai tinka vietoje švarkelio - ant suknelės ar maudymosi kostiumėlio.



Šortai

Vasarą prasideda šortų era. Pasiūloje galima rasti įvairių audinių bei modelių, iš kurių kiekvienas gali atrasti savojo stiliaus variantą.
Norint rafinuoto ir elegantiško įvaizdžio, galima rinktis kostiuminio audinio bermudų modelio šortus, o laisvalaikiui - džinsinio arba trikotažinio audinio variantus.



Džinsai

Karštuoju metų laikotarpiu norint jaustis patogiai, rekomenduojama rinktis šviesios spalvos, plonesnės medžiagos bei laisvesnių formų džinsus.



Laisvalaikio bateliai

Šį sezoną grubūs sportbačiai palieka gatvės madą ir jų vietą užima retro stiliaus laisvalaikio bateliai, kurie gali būti derinami su kelnėmis, šortais ar suknelėmis.



Džinsinis švarkelis

Nors saulėtomis dienomis kamuoja karštis, vėlų vakarą ateina vėsa ir norisi pridengti pečius šiltesniu drabužiu. Tokiu atveju puikiai tinka džinsinis švarkelis.



Ryškių spalvų rankinė

Vasarą norisi savo garderobą paįvairinti spalvomis, todėl saugiausias būdas tai padaryti - įsigyti ryškios spalvos rankinę. Šio sezono hitas - geltona spalva. Norint atrodyti ultra madingai, nebūtina keisti visos drabužių kapsulės naujais daiktais, galima pasirinkti minėtos spalvos rankinę ar kitą aksesuarą ir to pakaks įvaizdžiui atnaujinti.



Ilga suknelė

Saulėtą dieną, aptempti drabužiai sukelia diskomfortą, todėl šį sezoną dizaineriai rekomenduoja rinktis laisvo silueto, maxi ilgio sukneles, kurios pabrėš moterišką eleganciją. Lengvi, vėjo kedenami audiniai sukurs romantišką nuotaiką ir puikiai tiks pasipuošti tiek dienos, tiek vakaro metu.



Įsispiriamos basutės

Įsispiriamos šlepetės storu padu, pasitarnaus ne tik paplūdimyje. Mieste su jomis galima jaustis ne tik patogiai karštą vasaros dieną bet ir madingai. Derinamos prie maxi ilgio suknelės, plačių kelnių ar džinsų atrodys rafinuotai.



Maudymosi kostiumėlis

Planuojant vasaros kapsulę atostogoms reikia nepamiršti maudymosi kostiumėlio. Šią vasarą madingi ryškių spalvų bei įvairių raštų kostiumėliai.



Saulės akiniai

Saulės akiniai bet kokiam įvaizdžiui suteikia aštrumo ir užbaigtumo, o akis apsaugo nuo ultravioletinių saulės spindulių. Todėl pora saulės akinių turi būti vasaros must have sąrašo viršuje.



Nemokama stilisto konsultacija