NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas tapo NEWMOOD žiemos kolekcijos modeliais
2017-12-20


© NEWMOOD

Mus nuolat lydi mintis, kad stilius yra visuma. Šią tradiciją tęsėme ir žiemos fotosesijoje, kurios herojais tapo žinoma aktorė, žurnalistė ir rašytoja Beata Tiškevič ir jos širdies draugas, režisierius Saulius Baradinskas.



© NEWMOOD

Charizmatiškoji menininkų pora neseniai skaičiavo pirmuosius draugystės metus ir pirmą sykį kartu įsiamžino mados fotosesijoje, kuriai įvaizdžius kūrė NEWMOOD stilistų komanda.



© NEWMOOD

Kurdami fotosesijos įvaizdžius stilistai siekė ne tik atskleisti ryškiausias sezono tendencijas, bet ir pritaikyti jas žinomai menininkų porai. Eklektiški deriniai, ryškios spalvos, dirbtinis kailis, gobeleną primenantys audiniai, aksomas ir šiurkšti oda puikiai tiko charizmatiškiesiems fotosesijos herojams.



© NEWMOOD

„Fotosesijoje vilkėti drabužių deriniai man labai patiko. Tai įkvėpė persvarstyti savo drabužių spintą ir į ją priglausti kažką naujo. Po šios fotosesijos net įsigijau „Cheap Monday“ prekės ženklo aulinukus, su kuriais pozavo Saulius. Taip pat, labai patiko idėja derinti apvalius auskarus su berete. Fotosesijoje iš naujo atradau tamsius lūpų dažus“, – NEWMOOD stilistų darbu džiaugėsi žinoma aktorė.



© NEWMOOD

Paslaptingas, žiemą ištuštėjęs Jakiškių dvaras fotosesijai pasirinktas neatsitiktinai. NEWMOOD modeliai čia laukiami svečiai, nes legendomis apipintame dvare iš tiesų praleido ne vieną vasaros savaitgalį. Šis dvaras labai artimas mūsų fotosesijos herojams, tad siekdami kuo natūralesnės modelių, stiliaus ir lokacijos sintezės, net nesvarstėme kitų alternatyvų. 



© NEWMOOD

Iš pradžių planuotas „backstage“ tipo vaizdo klipas fotosesijos metu netikėtai virto trumpu filmu, kurį pavadinome „Aukščiau žemės“. Tai toks vaikystės žaidimas, kai laimi užlipęs aukščiau. Šiandien laimi, kai įsimyli, kai gali atsipalaiduoti ir būti savimi, kai žinai, kad gerai atrodai ir tai suteikia tau pasitikėjimo. Visais šiais atvejais žaidi "Aukščiau žemės" suaugusiems skirtą versiją.


Nebūtinai turite būti menininkais, kad prisijaukintumėte eklektiką. Eksperimentai ne tik tinka, bet ir yra būtini visiems. Pristatydami naująją NEWMOOD žiemos kolekciją, linkime jums kuo dažniau patirti atradimo džiaugsmą tiek drabužinėje, tiek kasdienybėje!



© NEWMOOD

Nemokama stilisto konsultacija