NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Žaismingi drabužiai moteriškame garderobe
2018-03-06


 

Žaismingi drabužiai su aplikacijomis užtikrintai įsitvirtino ne tik paauglių, bet ir moterų garderobe. Nenuostabu, kad už jų nuolat kliūna žvilgsnis, tačiau šaltas protas sako “neee, tai ne man…”.! NEWMOOD stilistai pateikia 3 derinius, kuriuose valiūkiškas megztinis su aplikacija tampa itin moteriškų ir elegantiškų įvaizdžių dalimi.


BOHO estetika


Pirmasis derinys yra įkvėptas boho estetikos, kuriai būdingi ilgi, laisvi siluetai, sluoksniavimas ir čigoniška dvasia. Pasiskolinkite šiuos elementus, o chaotišką ir triukšmingą boho stiliaus prigimtį suvaldykite monochromatiniu žemės spalvų deriniu. Taip sukursite elegantišką, biurui tinkantį įvaizdį su čigoniškos laisvės prieskoniu.



© NEWMOOD


Džinsų penktadienis


Negaiškite laiko persirenginėjimams po darbo. Rinkitės įvaizdį kuris tinka tiek dienai biure, tiek vakarui mieste. Patogūs aukštakulniai suteiks džinsams elegancijos, o optimalaus dydžio delninė grąžins eisenai graciją. Juk jums tikrai reikia kur kas mažiau daiktų nei galvojate!



© NEWMOOD


Pamojuokite skinny džinsams


Trumpam pamirškite skinny džinsus ir drąsiau eksperimentuokite įvairesniais kelnių siluetais bei medžiagomis. Oda nebūtinai tinkama tik aštriems įvaizdžiams. Žemės spalvos ir kartu dėvimas minkštas megztinis atskleidžia švelnią ir moterišką jos pusę.



© NEWMOOD

Nemokama stilisto konsultacija