NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Vasaros must-have: dviratininko šortai
2019-06-17

© PINTEREST

Prieš kelerius metus gatvės mados klyksmu tapusios tamprės daugeliui kėlė nuostabą ir klausimų, ar jos nėra skirtos tik sportui, su kuo jos dera kasdieninėje aprangoje. Šį sezoną, t. y. vasarai įsibėgėjus, fashionistų spintose atranda vietos dar viena sportinės aprangos detalė – biker šortai.

Dviratininko šortai jau nėra vien tik sportinių drabužių elementas. Šią vasarą jie tapo kasdienės gatvės mados hitu, kuris įtraukia į intriguojantį žaidimą su spalvomis bei įvairiais stiliais.

© PINTEREST

Business friendly (arba klasikos įkvėpta)

Griežtų formų švarkas ir klasikiniai vyriško tipo marškiniai, derinami su dviratininko šortais, suteiks išvaizdai dalykinio stiliaus prieskonio. Kad šis įvaizdis pasiteisintų, rekomenduojama rinktis smailėjančius kitten heel batelius ar basutes.

© PINTEREST

Lojalumas sportui

Lengviausias būdas dėvėti biker šortus yra jų derinimas su oversize megztiniais ar džemperiais, sukuriant sportišką įvaizdį. Norint suteikti įvaizdžiui šiek tiek moteriškumo, galima rinktis gėlėtus ar raštuotus šortus.

© PINTEREST

Disco garsai

90- ieji visuomet primins apie ryškios spalvų gamos ir sportinės aprangos ištakas. Akį rėžiančios neoninės spalvos, sportinės aprangos elementai, derinami tarpusavyje, nukelia į praeities diskoteką, kur girdisi disco muzikos garsai.

© PINTEREST

Konservatyvus požiūris

Naujas mados tendencijas ne visuomet lengva įsileisti į savo spintą, ypač toms, kurios ištikimos „saugiam“ ir įprastam stiliui bei jo detalėms. Prieš keletą metų pasibaigusiai bermuda šortų erai, daugelio spintose būtų galima juos prikelti naujam kvėpavimui, atsižvelgiant į šio sezono tendencijas. Taigi dviratininko šortams puikiai alternatyva gali būti ilgesni džinsiniai šortai, kurie, derinami su baltais marškinėliais bei odine ar džinsine striuke, sukurs Rock‘N‘Roll nuotaiką.

Nemokama stilisto konsultacija