NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
2018 Vyriškos mados gidas. I dalis
2018-02-22


© Pinterest

Nauji metai atnešė ne tik šalčio bangas, bet ir naujus vėjus vyriškos mados pasaulyje. Laisvalaikio ir oficialios aprangos balansą bandysiantys rasti 2018-ieji, įkvėps kitaip įvertinti nusistovėjusius stiliaus standartus: savaitgalį dėvimas kostiumas ir džinsiniai marškiniai pirmadieniui biure? Kodėl gi ne? Šie 6 pagrindiniai vyriškos mados akcentai ne tik derės prie visko, ką jau turite, bet kartu suteiks galimybę naujus metus pasitikti kaip niekad stilingiems.  Jūsų teismui - pirmasis ryškiausių tendencijų trejetas.

Tobulai tinkančios "Chino" kelnės


"CHINO" modelio kelnės jau kelerius metus nesitraukia iš vyriškos mados viršūnės ir yra viena universaliausių vyriškos spintos detalių. Modeliu panašios į mėgstamiausius džinsus ir puikiai tinkančios laisvalaikiui, "CHINO" kelnės taip pat lengvai gali būti derinamos su švarku ar marškiniais biuro aplinkoje.



© Pinterest, NEWMOOD


Raštuotas džemperis


Jau seniai mada nebuvo tokia patogi: kažkada skirtas tik sporto klubams ir tingiems savaitgaliams, apsmukęs džemperis įsiveržė į mados pasaulį ir reguliariai pasirodo ant aukštosios mados podiumų. Šiais metais klasikinio ir sportinio stiliaus sąjunga grįžta patobulinto džemperio pavidalu. Ryškus, drąsus ir išskirtiniais raštais išmargintas džemperis taps neatsiejama kasdienybės dalimi - jums telieka išsirinkti mėgstamiausią.



© Pinterest, NEWMOOD


Kareiviško stiliaus akcentai


Niekaip iš mados neišeinantis kareiviškas stilius jau drąsiai gali būti vadinamas vyrų mados senbūviu. Chaki spalvos variacijos, kamufliažiniai raštai, papildomos kišenės ir nepriekaištingai kokybiškas džinsas - viena ar kita forma kareiviškas stilius nesunkiai įsilies į bet kokios spintos turinį.



© Pinterest, NEWMOOD

Nemokama stilisto konsultacija