NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
4 poros batų, kurias privalo turėti kiekvienas vyras
2018-05-07



© Pinterest

Sakoma, jog geri batai nuveda į geras vietas. „Ir iš tiesų, kokybiškų batų pora stiprina pasitikėjimą savimi bei priverčia pasijusti geriau. Taigi stilinga avalynė yra pats svarbiausias vyriško garderobo elementas. Kek ir kokių gerų batų porų reikia turėti vyrui? Skaitykite mūsų stilistų sudarytą sąrašą.


1. Balti laisvalaikio bateliai


Vos tik spėjome pasižadėti, jog niekada neavėsime kedų prie kostiumo, ant aukštosios mados podiumo pasirodė puikios kokybės ir nepriekaištingo dizaino laisvalaikio bateliai. Jie tobulai tinka biurui, barui, savaitgalio pramogoms…

Balti laisvalaikio bateliai yra vienas universaliausių vyriškos spintos elementų. Minimaliztinis dizainas ir kokybiškos medžiagos suteikia sportiškos elegancijos pojūtį tiek dėvint kostiuminį švarką, tiek mylimiausius nuskalbtus džinsus.



© Pinterest, NEWMOOD


2. Bėgimo bateliai


Nėra nieko geresnio už patogius bėgimui skirtus batelius. Jie pasitarnaus ne tik sportuojant, bet ir kuriant kasdienį stilių.

Ieškodami universalių bėgimo batelių rinkitės juodą, baltą arba pastelines spalvas. Su tokiais modeliais sukursite daugiau derinių, o stilingo įvaizdžio kūrimas pareikalaus mažiau pastangų.



© Pinterest, NEWMOOD


3. Oksfordai arba derbiai


Tai praktiška ir prabanga alsuojanti avalynė tinkama avėti tiek vilkint kostiumą, tiek plėšytus džinsus. Ne veltui šių batų istorija skaičiuoja šimtmečius.

Oksfordai bei derbiai yra stiliaus fenomenas. Tai puikus pasirinkimas prie „chino“ modelio kelnių ir marškinių darbo dienai biure bei vakarui bare su draugais. Savaitgalį reikia pasipuošti? Kostiumas ir pora kokybiškų derbių arba oksfordų - tai nepriekaištingo stiliaus receptas. Būtent todėl šie batai nusipelnė vietos jūsų spintoje.



© Pinterest, NEWMOOD


4. Mokasinai


Patogūs, madingi, nepakeičiami sėdint už vairo - tokie yra verstos odos mokasinai. Idealus variantas pavasariui, vasarai ir ankstyvam rudeniui, mokasinai yra prabangesnė ispaniškų espadrilių versija.

Mokasinus rinkitės tuomet, kai reikia patogios alternatyvos vairuojant ar pėsčiomis įveikiant ilgesnes distancijas. Juos taip pat praktiška rinktis keliaujant lėktuvu - juk reikia batų, kuriuos galima patogiai ir greitai nusiauti bei vėl apsiauti pereinant apsaugos patikrinimo punktus. Keliaujant dideliuose oro uostuose ir nešantis rankinį bagažą batų patogumas yra privalomas. Mokasinai puikiai tiks prie kostiumo bei kostiuminio kirpimo kelnių, taip pat juos nesunkiai priderinsite prie džinsų ar chino modelio kelnių.



© Pinterest, NEWMOOD

Nemokama stilisto konsultacija