NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
„Party Animal“ - naktinio gyvenimo įkvėptas stilius
2018-07-17


„Party Animal“ – tai naktinio gyvenimo įkvėptas lietuviškas mados ir gyvenimo būdo prekės ženklas. Jis atstovauja vakarėlių kultūrą ir tuos, kurie ja gyvena bei kvėpuoja. Aistra veržliam gyvenimo būdui, muzikai ir stiliui atsispindi ne tik „Party Animal“ organizuojamuose išskirtiniuose vakarėliuose, bet ir kuriamose drabužių kolekcijose.


Energija ir emocija


„Party Animal“ kuria ryškioms, laisvoms, pozityvioms ir originalioms asmenybėms, kurios pilnavertį gyvenimą gyvena ne tik dieną, bet ir, žinoma, naktį. Šie energija ir emocija trykštantys drabužiai skirti tiems, kurie neatidėlioja gyvenimo rytdienai, pirmadieniui ar Naujiesiems metams ir juo džiaugiasi čia ir dabar.



2018-ųjų kolekcija


Naujausias „Party Animal“ kūrybos rezultatas - tai jungtinis projektas su kitu, šiuo metu itin populiariu, prekės ženklu „Egyboy“. Kolekciją sudaro penkių išskirtinio dizaino marškinėlių serija. Marškinėliuose pavaizduoti ikoniški ir ironiški vakarėlių simboliai atspindi „Party Animal“ puoselėjamą vakarėlių dvasią bei unikalų „Egyboy“ kūrybos stilių.



Nemokama stilisto konsultacija