NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Stilisto konsultacija: Kaip susiformuoti nepriekaištingą garderobą. IV dalis
2017-05-25

© Pinterest

Nuo migrenos padeda vaistai, tačiau stiliaus galvos skausmus pašalina tik tinkamai suformuotas garderobas. Taigi, paskutiniai trys tobulos „capsule“ drabužinės gyventojai, kurie neutralizuos šią problemą ilgam. 


Švarkas


Geras ir kokybiškas švarkas – kaip prabangūs aksesuarai, kurie atskleidžia jūsų požiūrį į detales. Rinkitės apgalvotai ir atsakingai. Minimalistinės formos, kokybiška medžiaga, lygios siūlės ir tvarkinga konstrukcija – tai nepriekaištingas stilius klasikiniuose ir elegancijos išraiška laisvalaikio deriniuose. 


© Pinterest



Cardigan'as


Šilumos ir jaukumo norisi net vasarą. Dėl to cardigan'as tampa nepakeičiamu kompanionu visus metus. Jis puikiai tinka prie suknelių, sijonų džinsų... svarbiausia: 1. Jo apačia neturi baigtis ties plačiausia jūsų kūno vieta. 2. Rinkitės demisezonį modelį. Tokį, su kuriuo nebus per karšta vasarą, o žiemą jį bus lengva dėvėti ir po paltu. 


© Pinterest



Maža (nebūtinai juoda) suknelė


Niekada nenuvertinkite puikios suknelės ir raudono lūpdažio galios! Padoraus ilgio, prigludusi tobuliausiose vietose ir laisva tose, kur norite išlaikyti paslaptį, nepretenzingos spalvos ir kokybiško audinio suknelė privalo būti kiekvienos moters spintoje. Su ja jausitės patogiai ir vis vien išliksite elegantiška dama.  


© Pinterest

Nemokama stilisto konsultacija