NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Išvenk stiliaus fiasko! 4 Vogue viršelio verti įvaizdžiai
2017-06-05

© Pinterest



Fotosesijos su fotografu tapo bene kiekvienos merginos „must-have“. Tai puiki dovana gimtadienio proga, o jeigu tokios nesulaukiame imame ir užsisakome pačios.

Deja, dažnai, sulaukus nuotraukų, rezultatas nedžiugina. Svajojote apie Vogue viršelį, o gavote...Ir ne visuomet čia kaltas fotografas ar vizažistas – didelį vaidmenį atlieka ir jūsų pasirinktas stilius.

Kad taip nenutiktų, rinkitės šiuos patikrintus ir visuomet puikiai suveikiančius derinius. Tokius dažnai pastebėsite „model test“ tipo fotosesijose. Tuomet svarbiausiu elementu nuotraukoje tampa jūsų asmeniniai bruožai ir charizma, o drabužiai tiesiog stilingai akomponuoja.


Džinsai


Jie sukuria valiūkišką, šiuolaikišką įvaizdį ir niekuomet neišeina iš mados. Prie šio pasirinkimo tobulai dera palaidi susivėlę ar lengvai subanguoti plaukai. Į šias nuotraukas be gėdos jausmo žiūrėsite ir po kelerių metų,o vaikams rodysite su pasididžiavimu:)


© Pinterest


Balti marškiniai


Rinkitės šiek tiek laisvesnio modelio, standaus audinio marškinius su gražia, stačia apykakle. Jie sukurs klasikinį, nepretenzingą įvaizdį ir pirmą planą nuotraukoje užleis jūsų asmenybei.

Palikite vėjyje besiplaikstančius plaukus bei natūralų, vadinamą „no make-up make-up“, makiažą ir sukursite minimalistinį „gaivų“įvaizdį. Susirišusi griežtą kuodą ir pasiryškinusi lūpas, atrodysite elegantiška dama, o pasirinkusi masyvius auskarus ir įmantresnę šukuoseną virsite tikra Vogue viršelio DIVA.

Čia šauniu akcentu gali tapti avalynė. Tad būtinai įsimeskite gražiausių batelių (nebūtinai aukštakulnių) porą ir apsiaukite jei nuotraukoje matysis kojos.


© Pinterest


Kostiumas


Klasikinis švarkas kuria stiprios moters įvaizdį. Tai taip pat užtikrintas ir saugus pasirinkimas, kai norite pikantiško kadro. Tiesiog prasisekite jį – atrodysite seksualiai ir niekada neperžengsite vulgarumo ribos.


© Pinterest


Odinė striukė


Tai gali būti tiek derinio pagrindas tiek detalė, suteikianti įvaizdžiui veržlumo ir sveikos agresijos. Galite derinti su džinsais, vakarine suknele ar užsimesti tiesiog ant apatinių drabužių. Elegancija, romantika ar minimalizmas – odinė striukė – tai prieskonis tinkantis visiems patiekalams.


© Pinterest


Valiūkiškai stilingas, elegantiškai gaivus, stiprus ir seksualus bei veržlus ir agresyvus – tai keturi emociškai skirtingi įvaizdžiai. Dalį jiems reikalingų drabužių rasite savo spintoje, o nusprendusi įsigyti, dėvėsite dar daugybę kartų. Tai fotosesijos vertas stilius be jokių nuostolių!


Nemokama stilisto konsultacija