NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€
Mados topas: festivalių stilius
2017-06-13

© Pinterest

Festivalių kultūra šiandien išgyvena tikrą populiarumo piką! Muzika ir linksmybės čia labai svarbu, tačiau dalyvių stilius kuria bendrą renginio atmosferą. Tad kuklūs ir saugūs deriniai čia – blogo tono ženklas! Atvirkščiai, festivalis – tai tobula erdvė stiliaus eksperimentams. 

Muzikos festivalyje galite rengtis taip, kaip slapta svajojate, tačiau nedrįstate. Rizikuojate tik tuo, kad šie deriniai įsilies ir į kasdienį jūsų stilių. Štai 4 lengvai kuriami įvaizdžiai geriausiam vasaros festivaliui!


Džinsų paradas

Tai ne tik nuobodi klasika, tai šio sezono topas ir festivalių must-have. Tik siauručius mėlynus džinsus palikite rimtajam rugsėjui, o savaitgalį iš spintos traukite plėšytus, margus, dekoruotus ir derinkite juos su džinsiniais švarkais. Nepamirškite linksmų ar iššaukiančių marškinėlių ir spalvingo maudymosi kostiumėlio. Šiam deriniui užbaigti naudokite kepurę su snapeliu.


© Pinterest, NEWMOOD



Boho merginos

Gėlės, nėriniai ir daugybė sluoksnių – tai boho merginų skiriamasis ženklas. Drabužių siluetai nevaržo jų judesių, o vėjyje besiplaikstantys kutai vilioja sekti paskui. Rinkdamosis papuošalus boho merginos neturi jokio saiko, o laikinos tatuiruotės jų deriniuose uždeda baigiamąjį akcentą. Minimalus makiažas ir natūraliai krentantys plaukai šiam chaosui suteikia atsvarą, o patogūs kaubojiški arba gladiatoriaus tipo batai – galimybę įveikti bet kokį atstumą.


© Pinterest, NEWMOOD



Misija įmanoma

Su geriausiom draugėm nors į pasaulio kraštą! Šioje kelionėje nėra vietos drabužiams, kurie kelia rūpesčius. Dėl to šiam įvaizdžiui puikiai tinka žemės spalvos ir kamufliažo raštai. Būtinai pasiimkite bandana skarelę. Ji bus aksesuaras, jei ryšėsite ant kaklo arba persiversite per šortų kilpą, galvos apdangalas jej neliktų pavėsio ir ekscentriška detalė, jei užsidengsite ja veidą, kaip tai daro baikeriai. Nepamirškite metalo atspalvių papuošalų. Jie šiam stipriam įvaizdžiui suteiks moteriško švelnumo.


© Pinterest, NEWMOOD



Pabėgusi nuotaka

Balta spalva užkariauja festivalius. Tai gėrio, švelnumo ir taikos spalva, tačiau, tinkamai sustilizuota, ji gali tapti laukinio vakarėlio simboliu. Nėriniai, perregimumas, petnešėlės ir apnuoginti pečiai suteikia šiai spalvai įžūlumo. Čia puikiai tiks laikinos metalo spalvos tatuiruotės, gausybė papuošalų ir geros mergaitės skrybelė.


© Pinterest, NEWMOOD



Festivalio stilius – tai funkcionalumo ir saviraiškos derinys. Linskminkitės ne tik prie scenos, bet ir kurdamos savo įvaizdį. Būkite drąsios ir eksperimentuokite!

Nemokama stilisto konsultacija